måndag 4 februari 2013

Härliga helg, välkommen februari!

Halloj!
Helgen som gick var verkligen bra. På många sätt. Vädret var bra, aktiviteterna var bra och humöret var bra. Oftast i alla fall.

Vädret får toppbetyg. Solsken och vara några minusgrader både lördag och söndag. Kan man prenumerera på sånt helgväder tro?

På lördagen var Miran på kalas som sagt och det var en riktig höjdare med korv med bröd, tårta, semlor, chokladbollar, fiskdamm och hela kittet!
Söndagen startade med skidskola i solskenet. Miras humör var dock inte så soligt i början.. Hon skulle inte va med på övningarna utan ville ta av sig skidorna och gå in. Jahapp..
Men efter fikapusen blev det bättre! Lite plog- och svängträning gick som hejsan och sen fick hon åka i backen på riktigt. Lyckan var gjord. :)
På bilden är vi på väg upp igen med liften. En härlig förmiddag!

När vi kom hem stod pappsen och stekte pannkaka till M och jag hoppade snabbt i springkläderna och stack ut på en runda. Underbart i solen och den sköna temperaturen. 6,2 km fick jag ihop, testade en ny runda som fick ett gott betyg.

Senare på eftermiddagen blev vi bjuda på middag hos familjen Larsgården. Supergott som alltid och mamman fick sig några glas vin oxå! Trevlans. :)

Nu måste jag nog väcka lilla O från eftermiddagsluren om han ska hinna äta middag före simmet.

Ciao!

1 kommentar:

  1. Grattis till en trevlig helg, och stort grattis till att det går framåt med träningen. Själv har jag inte varit iväg på hela förra veckan, fick ryggskott i tisdags, men imorgon ska jag göra ett försök iaf. Känns skönt o va bättre i ryggen :)
    Mvh Oscar

    SvaraRadera

Våga fråga! :)